Ik snap het gewoon niet.

Poltiek en andere extreem-rechtse zaken weetjes tips en truuks.

Ik snap het gewoon niet.

Postby ret » Tue May 15, 2012 5:35 am

dom gezwans van gefrustreerd multicultureel tienertje met een minderwaardigheidscomplex.
ret
 
Posts: 1
Joined: Mon May 14, 2012 2:44 pm

Re: Ik snap het gewoon niet.

Postby Führer » Wed May 16, 2012 11:44 pm

Je moet gewoon je bek houden kankerventje je bent niet gewenst op deze site en wat jij denkt of vindt kan ons een worst wezen. Zoals wij systematisch gebanned en verwijdert worden van linkse forums zoals jij zullen jullie nooit jouw mening kunnen uiten kanker sukkeltje.
En als je over ras begint bent je nog kankerdommer als je domme kutpost die al verwijdert is. Als je dit zeer informatie rijke forum had gelezen was je al lang tot de conclusie gekomen dat er maar weinig over ras geschreven is op dit forum met uitzondering van honderden racistische moorden op het Blanke ras.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1152
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Re: Ik snap het gewoon niet.

Postby Führer » Sat May 19, 2012 10:23 pm

Ik snap het gewoon niet wat kom je hier nou doen een lange domme post maken en publiceren terwijl je weet dat die direct verwijdert wordt. Waarom ga je niet gewoon gezellig zitten pimpampetten in je multiculturele buurt was toch zo mooi allemaal. Gezellig met zijn allen pimpampetten roept de een ALLAH AGHBAR en Ret antwoord heel vrolijk yippie iedereen homo en lesbie en de ander joepie shalommm.
Ja wat een mooi project de allochtonen doen al het zware werk de Nederlanders nooit hebben gedaan en ze gaan al onze pensioenen en AOW betalen ja de linkse multicultis hebben het allemaal uitegdacht en geplanned.
Dat nuchtere jongens zoals wij gewoon 10 uur per dag zwaar en vies werk moeten doen voor een mager salaris wordt maar doodgezweogen in het multiculturele buurtje van Ret waar ze nog steeds gezellig zitten te pimpampetten zegt Ret heel stoer tegen zijn multiculturele maten: Ik heb gister heel stoer op het enigste orgineel Nederlandse webforum gepost. Ja haha van de 16 miljoen multiculturele websites en een aantal Nederlands gerichte websites kwam ik toevallig op dit forum dat niet pro Multiculti is en heb ze toen heel stoer uitgescholden tja mensen die het niet met onze totalitair multicultureel regime eens zijn scheld ik ze gewoon uit en als het kan val ik ze aan.
Gemoedelijk lachtte de multiculturele vrienden over het avontuur van Ret.
Dat ze allemaal gratis geld van de overheid kregen was vanzelfsprekend en voelde de multiculturele rienden zich niet schuldig over nee daar hadden ze recht op ze waren immers multicultureel en superieur dan andere culturen.
De jaren verstreken en ze bleven vrolijk pimpampetten in de mooie multiculturele wijken dat de huizen wat vernieuwing nodig hadden viel ze niet echt op ze waren helemaal geobsedeerd door hun superieure multiculturele cultuur en het pimpampetten het geld bleef gewoon binnenkomen. Dat de dijken eigenlijk verhoogd zouden moeten worden omdat de dijken oud werden en het water hoger stond had men het liever niet over dat zou de overheid wel oplossen als het echt nodig was en geld investeren in eigen land was sowieso racistisch dat kunnen de zielige afrikaantjes geven.
Het multiculturele gedachtegoed van Ret werd zo gewaardeerd in het totalitaire multiculturele regime dat Ret het zowaar tot MInister van binnen en buitelanlandse zaken had geschopt. Het grootste van de nog 4 overgebleven minister posten. Naast het door Ret gestuurde ministererie waren er nog de ministeries voor Immigranten, ontwikkelings giften en voor integratie.
Het water stond ondertussen in grote delen van het land een aantal centimeters tot decimeters hoog maar daar had men het niet over de media en dagelijkste statistiekjes gingen alleen over hoeveel geld er was uitgedeeld aan zielige immigranten en superieure multicultis en hoeveel er was gestuurd naar afrika en andere eens derde wereld landen.
Dat de orgineel Nederlandse bevolking van het land 10 tot 12 uur per dag moesten werken als slaven en van hun op papier goed verdiende loon 95% belasting moesten betalen vond men niet meer dan normaal. Als er dan van die racisten waren die niet zo lang konden of wilden werken werden ze als psychisch gestoord aangemerkt in de centrale databank van het simpele volk en werd in een massaal heropvoedingskamp gestopt of geforceerd aan meerde zware medicijnen gezet.
Dit kwam overigens niet zo vaak meer voor door de chemicalien die aan het gratis verstrekte water door de totalitaire overheid werden toegevoegd zoals lithium en fluoride uiteraard voor de veiligheid van de domme bevolking.

Op een zomerse dag zat Ret met zijn oude multiculturele vrienden vrolijk te pimpampetten in dezelfde multiculturele wijk die ondertussen aan alle kanten begon te vervallen dit was wel opgemerkt in een vlaag van realiteit door de vrolijke vrienden en ze hadden mooie plannen uitgewerkt hoe de buurt vernieuwd zou worden. Mooie grote huizen allen voorzien van een eigen tempeltje, kapelletje en moskeetje voor het geval er ooit eens iemand van een ander geloof in zou gaan wonen. Je zou er niet aan moeten denken dat er iemand in een huis zou komen te wonen zonder deze voorziening dat zou onmenselijk zijn. Ook waren er in elk huis noodgedwongen 10 wc ruimtes voor mannen en vrouwen en elk 3 verschillende hoogtes elk 1 voor gehandicapten en voor onze nieuwe Nederlanders uit somige delen van de wereld was er ook 1 wc ruimte met niet meer dan een gat in de grond. Elk huis kreeg een groot dak volledig bedekt met zonnepanelen en elk huis kreeg 2 grote windmolens gecombineerd met een 3 km diepe put voor "gratis" thermo energie ja dit was een mooi plan en de financiering zou geen probleem zijn daar was de overheid voor die toch geld genoeg heeft.

Op een dag zon 40 jaar nadat Ret zijn beroemde post had gemaakt op het zo domme Nationalistische webforum kreeg Ret de Minister van binnen en buitenlandse zaken een telefoontje van de generaal van het Multiculturele Leger van de provincie Hollanda in het nieuwe Europa dat een preventieve aanval door china en Rusland op Hollanda werd uitgevoerd.
Heel dapper gaf de multiculturele Ret het bevel om deze kleine anval van slechts 3 Chinese aanvalsvliegtuigen neer te halen dat zou de Chinese en Russen wel op andere gedachten brengen en de aanval te onderbreken.
Nog geen 5 minuten later kreeg de dappere multiculturele Ret een telefoontje van de generaal die hem mededeelde dat de 3 chinese aanvalsvliegtuigen voorzien van anti-zwaartekracht technologie en thermische/visuele cloaking technologien de hele vloot van ouderwetse verbrandings gerichtte f16's (tja die waren voor veel geld aangeschaft en konden nog prima 50 jaar mee, nieuwe vliegtuigen ontwerpen of aanschaffen terwijl de oude nog vliegen voor iets wat misschien toch niet gaat gebeuren was gewoon te bizar voor woorden) had neergehaald met de nieuwste partical beams. de Multiculturele Ret kon zijn oren niet geloven die racistische nationalischie communisten kunnen nooit slimmer zijn dan de superieure multiculturen, hoe had men ons sowieso kunnen aanvallen we zijn toch vrienden van iedereen omdat we multicultureel zijn dat begrijpt toch iedereen wel ging het door zijn hoofd.
Het water bleef stijgen en de multiculturele vrienden zaten nog steeds te pimpampetten zonder ook maar 1 dag zwaar werk gedaan te hebben of ook maar 1 pensioen van een orgineel Nederlander te betalen en in de verte waren de eerste ontploffingen van anti-matter bommen te horen. Maar de bunker mentaliteit overwon ook deze keer de superieure multiculi's bleven vrolijk pimpampetten en waren ervan overtuigd dat de totalitaire overheid er iets op zou vinden die hadden toch genoeg geld. Vrolijk riep de ene milticulti ALLAH AGHBAR en Ret antwoorde weer yippie iedereen homo en lesbie en de multiculturele jood riep nog een keer luid shalommmmm......
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1152
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am


Return to Politiek en andere extreem-rechtse zaken

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron