Informatie en uitleg

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

Informatie en uitleg

Postby Führer » Sat Dec 05, 2009 7:34 pm

Archief Nederlandse slachtoffers van Multikulti, allochtonen, immigranten nieuwe nederlanders whatever laffe moorden die anders nooit gepleegd zouden zijn.
Naast puur Nederlandse slachtoffers kan er ook 1 of 2 zaken voorkomen waar het slachtoffer niet puur Nederlands is maar die het toch op deze site haalt.

Respect voor de slachtoffers.

U kan reacties op de topics plaatsen. Als u extra informatie over een zaak heeft, zaken die hier nog niet staan vermeld of hele nieuwe zaken dan kunt u doe hier plaatsen of desnoods in mijn pm sturen.
De informatie zal dan zo snel mogelijk geplaatst of aangepast worden.
De informatie is niet kompleet en kan enige foutjes bevatten. Alle informatie komt via google van internet en ik ben uitgegaan van deze lijst.
Deze lijst staat op een aantal websites op het internet maar dezelijst bevat 2 fouten in de zaken

en


De werkelijke lijst van dodelijke slachtoffers van multiculturele chaos is 4 tot 5 keer zo groot. Maar het is bijna onmogelijk om de afkomst van daders te achterhalen. Nieuwsberichten als
"Afeglopen vrijdag werd ergens in nederland een persoon gruwelijk vermoord met 86 messteken en een door gesneden keel. De politie heeft 2 personen aangehouden op verdenking van de verdachte dood van een persoon ergens in Nederland"
Maken het onmogelijk om een werkelijk aantal of een feitelijke lijst bij te houden. Het zoveelste bewijs dat we in een politie staat leven die niet transparant is. maar goed deze site zal proberen om de lijst up to date te houden maar houdt in uw achterhoofd dat bij elke moord op deze sit er in werkelijkheid 4 of 5 mensen zijn vermoord!
Als u meer informatie over deze zaken heeft stuur die dan naar mij aub, zodat ik de informatie kan aanpassen.

Wat je vaak hoort is dat de moord en doodslag aantal naar beneden gaat. Zonder deze cijfers als onwaar af te doen in deze post zijn er wel een aantal kant tekeningen te maken bij deze stelling.
Door miljarden investeringen in politie, communicatie en hulpverlening zijn er een groot aantal slachtoffers van geweld die het net overleven dankzij deze verbeteringen in politie en hulpverlening.
Deze slachtoffers van gruwelijk geweld blijven dus buiten alle cijfers die 10/20 jaar geleden wel in de moord en doodlsag statistieken zouden staan.
Ook is de samenleving grondig verandert in de laatste 20 jaar, men gaat veel minder uit en besteed een groot deel van de dag en week door thuis voor de TV of achter de PC.
Het is dus duidelijk dat de mensheid in Nederland niet vooruit is gegaan maar eerder veel aggressiever is geworden en veel makkelijker moord.
Het maakt mij dan ook angstig om te denken wat er gebeurt als er voor een lange tijd geen olie of electriciteit is, Als al deze aggressieve bankzitters weer de straat op gaan dan zien we het lijntje in de statistieken ine eens grote sprongen recht omhoog maken.

Een tweede kanttekening: in de zoektocht om een complete lijst van Nederlandse slachtoffers door allochtoon geweld ben ik toch wel erg geschrokken van het grote aantal % die allochtonen daders hebben in geweld met dodelijke afloop in zinloos geweld tegen blanken. Ik heb het niet bijgehouden maar ik schat dat 75% van de zinloos gewelds doden, dus gewoon iemand doodslaan, neersteken of doodschieten zonder enige aanleiding door allochtonen gepleegd worden.Hier 1 kruisje voor elk bevestigd Nederlands slachtoffer van allochtoon geweld.
ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage
ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

ImageImageImageImageImageImage


Tot slot nog een aantal moorden waarvan de dader zeer waarschijnlijk een allochtoon was maar daar niets over te vinden is op het internet,
http://www.aandachtdoetspreken.nl/slach ... uilman.asp
-
http://www.aandachtdoetspreken.nl/slach ... Altema.asp
http://www.youtube.com/watch?v=r5ir_wI84jU
-
http://www.aandachtdoetspreken.nl/slach ... haerts.asp
-
http://www.aandachtdoetspreken.nl/slach ... Jansen.asp

http://www.aandachtdoetspreken.nl/slach ... eijzer.asp

http://www.aandachtdoetspreken.nl/slach ... ereira.asp

http://www.limburger.nl/article/2008072 ... 96628/1030

http://www.aandachtdoetspreken.nl/slach ... smalen.asp
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1155
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Als het Nederlandse daders zijn dan.....

Postby Führer » Sat Dec 19, 2009 4:22 pm

Ja dan geeft de rechter ineens belachelijk hoge straffen 3 keer zoveel als justitie eist.

Bij erg veel zaken krijgt de dader maar een aantal jaar cel ook al is het de tweede derve of meerde keer dat de verdachte voor een zwaar gewelds misdrijf wordt veroordeelt.
Bijna altijd geeft de 'rechter' de verdachte een veel lagere straf als justitie eist. Behalve als de dader een Nederlandse naam heeft zie hier een voorbeeld.17-jarige krijgt twintig jaar cel voor moord
Uitgegeven: 4 februari 2009 15:12
Laatst gewijzigd: 4 februari 2009 18:10

AMSTERDAM - De rechtbank in Amsterdam heeft de 17-jarige Kenneth C. woensdag veroordeeld tot twintig jaar celstraf voor de moord op de Amsterdamse garagehouder Rick Haster.

Volgens een woordvoerster is het voor het eerst dat een minderjarige zo'n hoge straf krijgt. Een neef van C., Martin M. (22), kreeg ook twintig jaar.


Straffen

Beide straffen zijn fors hoger dan de eis van het Openbaar Ministerie. Dat had zestien jaar cel geëist tegen M. en zes jaar gevangenisstraf en tbs tegen zijn jongere familielid.De rechters achten bewezen dat de twee Haster in februari vorig jaar in zijn garage op gruwelijke wijze om het leven brachten. Zij staken hem circa twintig keer met een mes. Nadat de neven de man een paar keer hadden verwond, bonden ze hem vast aan een motorblok en takelden ze hem verder toe.

Volgens de rechtbank hebben de daders ''een ogenschijnlijk koelbloedige en meedogenloze moord'' gepleegd. Daarmee hebben ze zich ''langdurig gediskwalificeerd voor deelname aan de samenleving'', aldus het vonnis.


Rechtbank

De rechtbank veroordeelde de minderjarige C. volgens het strafrecht voor volwassenen vanwege het gruwelijke karakter van de moord en omdat hij een even groot aandeel in het delict had als zijn mededader. Op basis van het jeugdrecht had hij maximaal twee jaar cel kunnen krijgen.

Hoewel justitie tbs tegen de jongen had geëist, zag de rechtbank daar niets in. C. heeft namelijk op geen enkele wijze laten zien dat hij aan zijn eigen persoonlijkheid wil werken.


Aanleiding

Aanleiding voor de moord was een conflict over een gekochte auto. De broer van M. had voor 700 euro een Mazda 323 van Haster gekocht. Na enkele dagen hield het voertuig ermee op.

Hoewel de verdachten altijd hebben ontkend iets met de moord te maken te hebben gehad, geloofde de rechtbank hen niet. De politie trof namelijk hun hand- en vingerafdrukken aan in het bloed in de garage.


'Uitzonderlijk'

Hoogleraar bestuurlijk sanctierecht Henny Sackers van de Radboud Universiteit Nijmegen noemt de straf die C. heeft gekregen ''uitzonderlijk''. Het komt volgens hem vaker voor dat minderjarigen als volwassenen worden berecht, maar de hoogte van de straf is zeldzaam. ''Ik heb nog niet eerder meegemaakt dat een minderjarige zo'n straf krijgt opgelegd.''

Sackers constateert dat de rechtbank de ernst van het misdrijf zwaar heeft laten meewegen in vergelijking met de leeftijd van de dader. Volgens hem is het niet per se zo dat minderjarigen steeds vaker hoge straffen krijgen. Er zijn ook rechters en deskundigen die daarin terughoudender zijn.

Bron: http://www.nu.nl/algemeen/1911625/17-ja ... moord.html
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1155
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am


Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron