Man vermoord in eigen huis - 14-7-2010

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

Man vermoord in eigen huis - 14-7-2010

Postby Führer » Thu Jul 15, 2010 7:20 pm

Man in eigen huis vermoord door overvallers
woensdag 14 juli 2010 10:32

In Nijmegen is vannacht een man om het leven gekomen bij een overval. Rond kwart voor twee drong een groep mensen het huis van de man binnen. Na een woordenwisseling werd hij vermoord.
Image
Het huis waar de overval plaatshad. Foto De Gelderlander
RTV Gelderland meldt dat er een woordenwisseling was ontstaan tussen de overvallers en de echtgenoot van het slachtoffer. De 53-jarige man wilde voor zijn vrouw opkomen en werd na een waarschuwing doodgeschoten. De politie kan dit echter niet bevestigen, omdat nog moet worden onderzocht wat er zich in het huis heeft afgespeeld.

Voortvluchtig
De overvallers zijn nog op de vlucht. Zij hadden zich onherkenbaar gemaakt, dus er is nauwelijks een signalement.

De overval had plaats in een rijtjeshuis aan de Daniëlsweg in Nijmegen. De politie is een grootschalig onderzoek begonnen, te beginnen met forensisch onderzoek en een buurtonderzoek. Er kunnen nog geen details worden vrijgegeven.

Veel overvallen
Het politiekorps Gelderland Zuid heeft een speciaal overvallenteam aangesteld omdat er veel gewapende berovingen in de omgeving plaatshebben. Volgens een woordvoerder van de politie was er eind vorig jaar en begin dit jaar sprake van een echte overvallengolf, maar was het aantal gewelddadige overvallen juist dalende, zegt hij tegen elsevier.nl.

Er hebben steeds vaker gewelddadige overvallen plaats in Nederland. In 2009 was er een toename van 22 procent ten opzichte van 2008. Ook in Amsterdam heeft de politie een speciaal team aangesteld om deze vorm van criminaliteit een halt toe te roepen.

Door Marlou Visser

Bron: http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Neder ... allers.htm


Meneer en Mevrouw waren samen thuis verschillende media verklaren dat er een woordenwisseling is geweest tussen de bewoners en de daders waarbij het slachtoffer dodelijk is getroffen door een vuurwapen.
een regel later melden dezelfde media dat er geen signalement is omdat de daders onherkenbaar hadden gemaakt. Om dit berichtje maar gewoon als voorbeeld te nemen " Zij hadden zich onherkenbaar gemaakt, dus er is nauwelijks een signalement"
Zijn dit de eerste overvallers die beschikking hebben tot optische camouflage?
Ook al waren de daders geheel gekleed en bekleed dan nog is er een duidelijk signalement van de daders te geven als Mevrouw een woordenwisseling heeft gehad met deze daders zoals, grootte, eventueel accent of andere taal deze daders gebruikten de grootte van de daders en wat voor kleding zij aan hadden.

De politie beweert echter dat er niets van de daders bekend is omdat deze zich onherkenbaar hadden gemaakt. Dit kan op een bewakingscamera in het donker met lage resolutie inderdaad maar als je met iemand in een bivakmuts converseert zijn er toch veel kenmerken die opvallen.
Deze onbegrijpelijke media tactiek kan echt maar 1 ding betekenen en dat is dat het de geruchten bevestigd dat dit door georganiseerde criminele allochtonen uitgevoerd is.Opmerkelijk ook dat de media bericht over de beeldjes voor de ramen van het slachtoffer en het slachtoffer meteen maar wegzet als een kampbewoner!
Wat voor doel dit heeft is ons een raadsel maar de fotos wijzen op een rijtjeshuisbewoner en niet op een kampbewoner.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1155
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Re: Man vermoord in eigen huis - 14-7-2010

Postby Führer » Sat Aug 27, 2011 9:03 pm

'Harry wilde vrouw beschermen tegen overvallers' door Rosanneke Jongbloed
NIJMEGEN - De 53-jarige Harry Schrievers,
Harrie_Schrievers_821963d.jpg
Harry Schrievers
Harrie_Schrievers_821963d.jpg (9.05 KiB) Viewed 5030 times

die woensdag bij een overval werd doodgeschoten, wilde zijn vrouw beschermen. Toen de vrouw tegen de trap geduwd werd en om hulp riep, greep Harry ten koste van zijn eigen leven in.


De verbijstering is groot bij de bewoners van de Daniëlsweg in Nijmegen, waar het drama plaatsvond.

Tientallen buurtbewoners en familieleden stonden gisteren verslagen bij elkaar. "Dit zie je normaal gesproken alleen op televisie. Het komt nu wel heel dichtbij", reageert een buurvrouw ontdaan. Volgens de buurtbewoners zouden drie gewapende mannen rond 1.45 uur het huis van de familie zijn binnengedrongen. De vrouw van Harry zou de deur hebben opengedaan, omdat ze dacht dat hun zoon thuiskwam van nachtvissen.

"Maar er stonden drie mannen voor de deur, eentje deed gelijk zijn voet tussen de deur", vertelt een ex-schoonzus. "Ze werd tegen de trap geduwd en riep Harry om hulp. Toen hij op de overloop kwam, ging een van de overvallers naar boven en zei dat hij zich niet moest bewegen, omdat hij anders zou schieten."

Harry wilde zijn vrouw beschermen, waarop de overvaller drie kogels afvuurde op de Nijmegenaar, aldus buurtbewoners. Reanimatie door medewerkers van de ambulancedienst en van de traumaheli mocht niet meer baten. De daders waren gisteravond nog voortvluchtig. Volgens de ex-schoonzus zijn er sieraden buitgemaakt. "De familie staat erom bekend dat ze veel goud dragen. En dan praat je niet over tien gram goud. Misschien dachten ze dat er wel wat te halen viel", denkt een buurvrouw.


Bron: http://www.telegraaf.nl/binnenland/7174 ... tml?p=20,2
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1155
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am


Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron