Moord op bejaard Henk Schuurman juli-2007

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

Moord op bejaard Henk Schuurman juli-2007

Postby Führer » Sat Apr 17, 2010 10:16 am

Moordenaar van Henk Schuurman uit Almere vrijgesproken


Henk Schuurman, kent u die nog? Die werd in juli 2007 om niets doodgestoken afgeslacht door hangantillianen in een rustieke wijk van Almere. Reden: Henk Schuurman had de hangantillianen gevraagd of ze geen eieren tegen zijn auto wilden gooien. De rest is geschiedenis. Henk Schuurman lag op straat te creperen tot een te laat gearriveerde ambulance alleen zijn lijk nog kon wegdragen.

Bij het online casino speel je de meest geweldige spellen. Maar je moet natuurlijk wel weten hoe de spelen werken voordat je er geld in investeert. Ga eens naar GokkenPlek.com, daar kun je bijvoorbeeld alles leren over de fruitkasten.

Burgemeester Jorritsma (VVD) vond het allemaal niet zo erg, want het was “een incidentje”, wijkbewoners klaagden al langer over de hangjongeren, politie bestaat niet in Almere, de verdachten waren bekenden in het hulpverlenerscircuit en de nabestaanden van Schuurman reageerden tijdens een herdenking heldhaftig maar ontroerend (zie onderstaande video). En wat hebben we nu geleerd van dit soort verschrikkelijke en onwezenlijke drama’s? NIETS. Verdachte messentrekker is namelijk vrijgesproken.
Was ook geen moord, “maar doodslag”, en die doodslaander krijgt ook daarvoor geen straf. Zelfs geen taakstraf. Want hij was geen dader, maar slachtoffer. Die verschrikkelijke Henk Schuurman was namelijk zelf begonnen edelachtbare, eerlijk waar. Inwoners van Almere, doet u voorzichtig de komende tijd? Er loopt namelijk een messentrekkende moordenaar vrij rond.

Wellicht is het eerstvolgende hartverscheurende filmpje er een over uw zinloze dood.bron: http://www.bbrussen.nl/2008/08/28/moord ... gesproken/

Deze vrijspraak bewijst weer eens dat allochtonen worden aangespoort tot geweld tegen blanken, en als het even kan moord.
We laten je toch gewoon weer gaan zonder straf, en als het niet anders kan geven we je de minimale straf.
Maar als een blanke een allochtoon vermoord is het standaard levenslang.

Wij eisen gelijke rechten ook voor ons blanken NU!
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1151
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron