Moord op Wouter Dol - 21-Juni-2006

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

Moord op Wouter Dol - 21-Juni-2006

Postby Führer » Sun Feb 07, 2010 6:43 pm

17 jaar cel voor moord Wouter Dol
Flat van Wouter Dol aan de Beneluxlaan. Beeld: RTV Utrecht.

UTRECHT - De Marokkaan Mohammed A.Z. is in hoger beroep in zijn land veroordeeld tot 17 jaar celstraf voor de moord op de Utrechter Wouter Dol. De rechtbank van Casablanca veroordeelde A.Z. eerder tot 20 jaar cel.

Wouter Dol, directeur catering van de Utrechtse Stadsschouwburg, werd op 21 juni 2006 dood aangetroffen in zijn flat aan de Beneluxlaan in Utrecht.

A.Z. werd in oktober 2007 in Casablanca opgepakt als verdachte van de moord op Dol. Van hem waren goede beelden gemaakt die werden uitgezonden in opsporingsprogramma's, waaronder Bureau Hengeveld van RTV Utrecht. Omdat Nederland geen uitleveringsverdrag heeft met Marokko, werd hij daar berecht.

De advocaat van de verdachte bepleitte eerder dat zijn cliënt uit noodweer handelde. Dol zou de verdachte hebben willen dwingen tot seks.

Bron: http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/207433VONNIS: 17jaarImageNederlandDrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland3 oktober 2007 om 15:46utrechtVerdachte moord Wouter Dol gearresteerd in MarokkoDe Marokkaanse politie heeft afgelopen maandag in de hoofdstad Casablanca een man aangehouden die wordt verdacht van de moord op Wouter Dol. Dit maakt de politie van Utrecht woensdag bekend.

Het lichaam van de 65-jarige Dol werd vorig jaar juni in zijn flat aan de Beneluxlaan in Utrecht gevonden. De bejaarde man was met messtekken om het leven gebracht.

Van de Marokkaanse verdachte waren goede beelden gemaakt en deze werden uitgezonden in meerdere opsporingsprogramma’s. Omdat Nederland geen uitleveringsverdrag Marokko heeft, wordt de 26-jarige verdachte waarschijnlijk in zijn eigen land berecht


Bron: http://www.hartvannederland.nl/nederlan ... n-marokko/
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1155
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron