Moord op orthopedagoge Suzan 15-Juni-2009

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

Moord op orthopedagoge Suzan 15-Juni-2009

Postby Führer » Sun Feb 07, 2010 5:29 pm

Rechtbank: Rex van P. onderzoeken
op 24 september '09, 22:00, bijgewerkt 24 september 2009 22:06

AMSTERDAM - De 21-jarige Rex van P., verdacht van het doodsteken van een 38-jarige orthopedagoge, moet worden onderzocht in het Pieter Baan Centrum. Dit heeft de rechtbank van Amsterdam donderdag beslist. Hoewel Van P. niet wil meewerken aan een psychiatrisch onderzoek vindt de rechter dat ‘alles moet worden gedaan om meer duidelijkheid te krijgen over wie hij is en wat hem beweegt’.

Volgens de officier van justitie had de steekpartij een ‘futiele aanleiding’. Van P. had op 15 juni een gesprek met de orthopedagoge over zijn agressieve gedrag in een opvanghuis van Spirit voor dak- en thuislozen. Bij het gesprek waren veiligheidshalve nog twee medewerksters aanwezig.

Toen ze hem op zijn gedrag aanspraken, ontstond ruzie. Van P. stak volgens justitie meerdere keren in op de orthopedagoge. Ook de twee anderen raakten ernstig gewond. De orthopedagoge, moeder van twee jonge kinderen, overleed kort daarop in het ziekenhuis. Zelf zegt Van P. dat hij een black-out had, en dat het allemaal ‘in één emotie’ is gebeurd.

Over Van P. werd in 2007 toevallig een documentaire gemaakt. Daaruit blijkt dat hij lid is van de Crips, een bende die zich spiegelt aan de gelijknamige bende in Amerika. In de film zegt hij dat zijn moeder, ooit zangeres bij Herman Brood, hem ‘op het verkeerde moment’ het huis uit heeft gegooid.


Bron: http://www.volkskrant.nl/binnenland/art ... nderzoeken

Aflevering 5 - 28 juni 2008:
Helaas mag deze aflevering niet via internet aangeboden worden
De laatste aflevering van Vrije Radicalen gaat over de twintigjarige Rex, uit de Amsterdamse Bijlmer. Hij is lid van de Crips, een groep jongeren met dezelfde kleren en ‘activiteiten’, die heel close met elkaar omgaan: “Wij sterven voor elkaar!” aldus Rex. De Nederlandse crips laten zich inspireren door de veel grotere crips in de Verenigde Staten, een jeugdbende in met name Los Angeles

Bron: http://www.nps.nl/nps/html/vrijeradicalen.html

media_xl_178276.jpg
Rex de P., met het litteken dat hij opliep bij een enorme vechtpartij. UIT DOCUMENTAIRE 'VRIJE RADICALEN'
media_xl_178276.jpg (11.02 KiB) Viewed 5522 times

Rex de P. rapper 'met kort lontje'
21-09-09

AMSTERDAM - De 21-jarige Rex de P., die volgende week moet voorkomen voor het doodsteken van orthopedagoog Susan in het Poortgebouw aan de Amsterdamse Weesperzijde op 15 juni, is geen doorsnee dakloze. Het is een rapper 'met een kort lontje'.

De NPS wijdde in 2007 een uitgebreide documentaire aan hem, waarin duidelijk wordt dat hij sympathiseert met de Crips, een jeugdbende, en al jong het huis uit is gegooid.

De P. had al een strafblad wegens openlijke geweldpleging in 2005. In 2007 kwam hij met justitie in aanraking voor zware mishandeling van een dakloze vrouw. Hij werd wegens gebrek aan bewijs vrijgesproken. In 2008 heeft de politie hem aangehouden wegens mishandeling. Hij zou een vrouw aan haar haren door haar huis hebben gesleurd.

De P. wordt nu verdacht van het doodsteken van de orthopedagoge en het neersteken van twee pedagogisch medewerksters van Spirit. In de vijfdelige documentaire Vrije radicalen uit november 2007 is De P. één van de vijf hoofdpersonen. Hij is met zijn vrienden te zien in de Bijlmer, rapt over zijn moeder en vertelt waarom de Crips zo belangrijk voor hem zijn. ''Het is mijn nieuwe familie. Mijn moeder heeft me op het verkeerde moment het huis uitgegooid.''

De advocaat van De P. zegt dat haar cliënt 'in een opwelling' heeft gestoken. ''Hij had geen vooraf bedacht plan om haar van het leven te beroven. Ik vraag vrijspraak. Hij heeft er spijt van en erkent dat het nooit zo ver had moeten komen.'' De zaak komt volgende week voor.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1155
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron