Huurmoord op Jan van der Krieke 10-Mei-2003

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

Huurmoord op Jan van der Krieke 10-Mei-2003

Postby Führer » Thu Feb 04, 2010 5:52 pm

jan van der krieke.jpg
jan van der krieke
jan van der krieke.jpg (44.39 KiB) Viewed 4604 times

Gevangenis-imam vast om meineed


DI 04 okt 2005 | 09.15
De gevangenis-imam Ahmed Y. is maandagmorgen aangehouden op verdenking van meineed. De geestelijk verzorger van Rotterdamse gevangenis De Schie zou onder ede hebben gelogen over het overbrengen van een dreigbrief tussen twee gedetineerden.

Imam Y. werd aangehouden tijdens een besloten verhoor bij de rechter-commissaris in de rechtbank van Den Haag. Het Openbaar Ministerie beperkte zich gisteren na vragen over de aanhouding, tot de mededeling dat ‘een 37-jarige man uit Den Haag is aangehouden tijdens een verhoor’.

Verhoor van geestelijk verzorgers die een vertrouwenspositie hebben, is zeer uitzonderlijk. In het geval van imam Y. gaat het om verhoor in het onderzoek naar de moord op ondernemer Jan van der Krieke in mei 2003. Die verkocht zijn wasserij ‘Ozon’ in Leiden aan de Turkse Nederlander Metin Y. uit Alphen. De koper zou na een meningsverschil hebben besloten Van der Krieke, die na de verkoop aanbleef als adviseur, uit de weg te laten ruimen. De moord zou zijn gepleegd door een huurmoordenaar uit Bulgarije.

De rechtbank veroordeelde de veronderstelde opdrachtgever tot 16 jaar cel, de veronderstelde moordenaar (de Bulgaar A. A.) tot 15 jaar. Ook drie andere mannen, van wie er een tijdens de moord op de uitkijk zou hebben gestaan, kregen lange celstraffen.

In afwachting van het hoger beroep zit Metin Y. vast in de gevangenis waar imam Y. werkt. De Bulgaar A. A. zit opgesloten in Zoetermeer. In diens cel vond justitie een dreigbrief met de opdracht zijn verklaring te wijzigen.

De dreigbrief zou afkomstig zijn van Metin Y. en door geestelijk verzorger imam Ahmed Y. uit de gevangenis zijn gesmokkeld. De laatste zou de brief hebben doorgespeeld naar imam S. van de gevangenis van Zoetermeer. Die zou de brief hebben afgeleverd bij A. A.

De advocaat van imam Y. was gisteravond niet bereikbaar voor commentaar. Volgens een betrouwbare bron heeft imam Y. verklaard dat hij zijn collega slechts een eigen oproep heeft opgestuurd.


Bron: http://www.kerknieuws.nl/nieuws.asp?lSt ... =&oId=7447VONNIS: 16 jaar voor opdrachtgever en 15 jaar cel voor huurmoordenaar.

User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1151
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron