Moord op Brigitta Gravemade 08-Mei-2009

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

Moord op Brigitta Gravemade 08-Mei-2009

Postby Führer » Thu Feb 04, 2010 4:11 pm

Twee moorden in de relationele sfeer in één jaar tijd
03-01-2010 - print mail reageer (0)

DELFT – In het jaar 2009 zijn er in Delft twee mensen door een misdrijf om het leven gekomen. Opvallend is dat het slachtoffer in beide gevallen een vrouw was en de oorzaak in de relationele sfeer lag.

De 51-jarige Brigitta Gravemade uit Delft werd op vrijdagavond 8 mei in de woning van haar vader aan de Van Kinschotstraat om het leven gebracht. De Politie kreeg die avond een melding over ‘moeilijkheden in de woning’. Eenmaal ter plaatse troffen agenten in de woning het lichaam van de inmiddels overleden 51-jarige Delftse aan. Vrijwel direct meldde zich voor de woning een 35-jarige Delftenaar van Marokkaanse afkomst. De man verklaarde verantwoordelijk te zijn voor de dood van de vrouw. Hij werd direct aangehouden en ingesloten. De verdachte heeft bekend haar te hebben doodgestoken.

Later dat jaar, op dinsdag 17 november, werd in een woning aan de Van der Lelijstraat het lichaam van de 48-jarige bewoonster aangetroffen. Ook zij bleek door een misdrijf te zijn overleden. Later op de avond meldde zich op een Politiebureau in Rotterdam een 23-jarige man die verklaarde betrokken te zijn geweest bij het geweldsmisdrijf in Delft. De aangehouden man bleek de zoon van het slachtoffer te zijn.

“Allebei de zaken liggen in de relationele sfeer”, concludeert Tessel Horsman van de Politie Haaglanden. En dat is verder ook de enige conclusie die ze kan trekken. “Moord en doodslag zijn zaken waar nu eenmaal niet echt - in politietermen uitgedrukt - ‘op te sturen’ is. We kunnen dit soort drama’s nu eenmaal niet voorkomen. Het enige wat we kunnen doen is de zaken oplossen, en dat hebben we gedaan”, aldus Horsman.

Voor de volledigheid en ter vergelijking: in 2008 werd er in Delft niet één moord gepleegd, net als in 2005. In 2001, 2002 en ook in 2003 was er elk jaar één Delftenaar die door een misdrijf om het leven kwam. Een jaar later, in 2004, was het drie keer raak. (JN)
Bron: http://www.delftopzondag.nl/athena/site ... 342_1.htmlVONNIS: niet bekend

User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1155
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron