Roofmoord op Leen Polderman

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

Roofmoord op Leen Polderman

Postby Führer » Tue Feb 02, 2010 1:40 am

Totaal 118 jaar eis in Zeeuwse roofmoord
- door Rob (R@b) op 16-10-2004 @ 09:53
In totaal is in de zaak van de roofmoord op de 80-jarige zakenman Leen Polderman uit Hansweert (Zeeland), 118 jaar celstraf geëist. Polderman en zijn 69-jarige vrouw werden op 20 maart overvallen door drie jonge Roemenen. Zij sloegen met onder meer een hamer, de heer Polderman dood. Tegen hen werden straffen van 15 tot 18 jaar geëist.

De twee mannen achter de roofoverval, de woonwagenbewoners Adolf H. (43) uit Oirschot en Joop van P. (38) uit Zierikzee, hoorden beiden 17 jaar celstraf eisen wegens het organiseren van de misdaad. Dat de twee geen hogere straf hoorden eisen was enkel omdat ze zich niet schuldig hadden gemaakt aan het brute geweld bij de overval. De twee hadden de Roemenen vanuit Italië laten overkomen om de klus te klaren.

De officier van Justitie vergeleek de twee kampers met grote bazen van de drugssmokkel, die bolletjesslikkers als koeriers het vuile werk laten opknappen en zelf vaak buiten schot weten te blijven. Hun rol is eigenlijk groter dan die van de uitvoerders, aldus de officier.

Twee Roemeense broers uit Noord Brabant, waarvan één ook als medeorganisator wordt beschouwd en de ander de drie vanuit Italie ophaalde, hoorden eveneens 17 jaar eisen. Tegen de vriendin van één van deze broers, die als medeplichtige wordt beschouwd, was de eis één jaar.

De uitspraken in deze zaak zijn eind oktober.


Bron: http://frontpage.fok.nl/nieuws/180404/1 ... moord.html


Behoort niet geheel op deze website, maar laat toch weer zien hoe makkelijk buitenlanders hier misdaden kunnen plegen en dan met de buit weer naar land van herkomst gaan.
Leuk die open grenzen.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1151
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron