Moord op Jacques Meertens 09-April-2006

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

Moord op Jacques Meertens 09-April-2006

Postby Führer » Tue Feb 02, 2010 12:52 am

Image


De tragische dood van Jacques Meertens (73) is binnen de gelederen van voetbalclub Feyenoord aangekomen als een mokerslag.

Het zinloos-geweldslachtoffer heeft een reputatie opgebouwd als supervrijwilliger in de 25 jaar dat hij de Feyenoord-jeugd van hot naar her reed. Robin van Persie, Glenn Loovens en Richard Knopper zaten als jochies bij hem in de bus.
Image
De bejaarde man overleed dit weekeinde aan zijn verwondingen. Hij werd vorige week dinsdag in zijn buik gestoken nadat hij in het trappenhuis van zijn flat Antilliaanse hangjongeren had aangesproken op hun gedrag. In de zaak is een 21-jarige man aangehouden.

Diegenen die Meertens goed kenden en veel met hem samenwerkten, typeren hem als een man met een gouden hart. ,,Hij stond dag en nacht voor de club klaar,’’ zegt een aangeslagen Harry van Os, de vervoerscoördinator van Feyenoord. ,,Mede daarom was hij zeer geliefd binnen de club.’’

De stoep voor de flat aan het Prinsenplein in de deelgemeente IJsselmonde is veranderd in een bloemenhulde, afkomstig van buurtbewoners, maar ook van Feyenoord-liefhebbers.

In de buurt wordt vol lof gesproken over Meertens. Zijn directe buurvrouw Francisca zegt dat hij geregeld bij oudere bewoners kwam vragen of hij iets voor hen kon doen, zoals de vuilniszak legen of een boodschap doen.

Op diverse internetsites zijn condoleanceregisters geopend.

Oud-kraanmachinist Meertens woonde alleen in de flat sinds zijn vrouw halverwege de jaren negentig overleed aan de gevolgen van een ernstige ziekte.

Hun twee kinderen zijn volgens de direct betrokkenen kapot van het verlies van hun vader. ,,Jacques stond voor iedereen klaar. Hij was beresterk, dus werd altijd gevraagd bij verhuizingen,’’ aldus zijn op Schiermonnikoog wonende zwager A. van der Stoep.

Zie ook:
Vuilnis buiten zetten werd ’m fataal

Bron: http://www.fr-fanatic.com/2006/04/10/1725/


VONNIS: 6 JaarZes jaar cel voor moord
Het hof in Den Haag heeft in hoger beroep zes jaar cel opgelegd aan een 23-jarige man, die in april 2006 de R’dammer Jacques Meertens doodstak. Tegen de verdachte was negen jaar cel geëist.

De 73-jarige Meertens werd neergestoken, nadat hij de 23-jarige man en een vriend uit de portiek had gezet vanwege overlast. Ze zaten daar patat te eten. Het slachtoffer overleed enkele dagen later in het ziekenhuis. De advocaat van de verdachte zegt dat het overlijden te wijten was aan fouten die in het ziekenhuis zijn gemaakt. Hij gaat daarom opnieuw in beroep tegen de straf en stapt naar de Hoge Raad.


Bron: http://www.vlaardingen.tv/content/view/11581/55/
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1151
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron