Moord op kraker 1996

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

Moord op kraker 1996

Postby Führer » Tue Feb 02, 2010 12:28 am

Veertien jaar cel voor doodslag op kraker
Uitgegeven: 12 november 2009 16:27
Laatst gewijzigd: 12 november 2009 17:56

AMSTERDAM - De rechtbank in Amsterdam heeft de 43-jarige Mohamed R. donderdag veroordeeld tot veertien jaar gevangenisstraf.

© ANPZe houdt hem onder meer verantwoordelijk voor het doodschieten van een 33-jarige bewoner van een kraakpand in Amsterdam in 1996.

De straf is lager uitgevallen dan de eis van het Openbaar Ministerie (OM), dat twee weken geleden twintig jaar celstraf vroeg. In tegenstelling tot justitie, kwam de rechtbank niet tot een veroordeling wegens moord maar doodslag.



Ze heeft niet kunnen vaststellen dat sprake is geweest van voorbedachten rade, staat in het vonnis.


Mishandeling

Ook achtte de rechter hem schuldig aan poging tot doodslag, poging tot zware mishandeling en mishandeling. R. verwondde twee weken voor de schietpartij vier bewoners van het kraakpand, waar hij zelf ook woonde.

Volgens de rechtbank heeft hij geprobeerd deze personen op een ''uiterst gewelddadige'' manier van het leven te beroven, dan wel zwaar te mishandelen. Ook heeft R. tijdens zijn dententie een bewaker toegetakeld.


Illegaal

R. was illegaal in Nederland en dealde volgens justitie in drugs. Hij woonde in een kraakpand aan de Keizersgracht. Op 27 april 1996 kreeg hij ruzie met andere bewoners over een vrouw met wie hij een relatie had. Daarop ging het mis.

Hij probeerde een van hen te wurgen en verwondde anderen met een mes of bijl. Hij zou bovendien hebben geprobeerd het pand in brand te steken.


Schietpartij

De fatale schietpartij gebeurde bijna twee weken later buiten een café aan de Osdorper Ban, waar hij met een grote groep mannen ruzie had gekregen.

De schutter vluchtte vervolgens naar Spanje, waar hij werd veroordeeld tot tien jaar celstraf wegens een ander misdrijf. Vlak nadat hij was vrijgekomen, liep hij tegen de lamp en bleek dat de Nederlandse autoriteiten hem zochten.


Bron: http://www.nu.nl/binnenland/2121745/vee ... raker.html





Doodslag voor iemand doodschieten met een pistool, net alsof je niet kan begrijpen dat iemand doodgaat als je hem neerschiet met een pistool.
Als iemand echt zo dom zou zijn dan behoort die sowieso al in een gesticht thuis en niet in een kraakpand.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1151
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron