Moord op travestiet Harry Wiersinga 18-April-2007

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

Moord op travestiet Harry Wiersinga 18-April-2007

Postby Führer » Mon Feb 01, 2010 7:49 pm

ImageDoodgeslagen Hagenaar was travestiet
- door Rob (R@b) op 19-04-2007 @ 10:35
De 55-jarige Hagenaar die gisteren overleed aan de gevolgen van een mishandeling van drie weken eerder, blijkt de in Den Haag bekende travestiet Harriët te zijn. Harriët, echte naam Harry Wiersinga en werknemer bij de Consumentenbond, kreeg op 28 maart onverwacht een enorme klap van een voorbijganger. Waarschijnlijk stoorde deze zich aan het verwijfde gedrag van Harriët. De 26-jarige verdachte werd een dag later al gearresteerd en zit nog steeds vast.

De politie vermoedt dat de man handelde uit homohaat, maar de verdachte wil daarover zelf geen uitspraak doen. Volgens De Telegraaf, die getuigen citeert, betreft het een gespierde, getinte dader, waarschijnlijk een Surinamer, die verwoestend uithaalde toen Harriët hem op het Spui passeerde. De travestiet overleed aan de gevolgen van een hersenbloeding na drie weken op de intensive-care te hebben gelegen met een schedelbasisfractuur, verbrijzelde kaak, gebroken enkel en een klaplong.

Harriët was een opvallende verschijning in Den Haag. Een collega omschreef hem/haar vorige week in een column op de site Nederlands.nl nog als een levend kunstwerk: ''Broodmager, gebleekt recht omhoogstaand haar, zwaar bepoederd gezicht, met vette lagen make up. Daaronder meestal een strak glitterhemdje om zijn kippenborst en een broek met wijde pijpen. Zo weggelopen uit het variététheater. Enigszins nichterig is zijn uitstraling wel en ook zijn stem en stopwoordjes (ééééééénig!) zijn van het aanstellerige soort. Zijn kirrende hysterische lach is legendarisch.''

De schrijver zegt Harriët aanvankelijk een irritant fenomeen te hebben gevonden. ''Maar figuren als Harry heeft deze wereld nodig. In heel Den Haag tippelt Harry parmantig tussen zwervers, asielzoekers en hoeren. In zijn adresboekje staan Marokkanen, Nigerianen en Pakistanen. Een koorddanser die werelden verbindt. En al doet Harry alles wat god verboden heeft, hij is diep religieus en actief in de kerk. Hij begeleidt het liefst de zieken en de stervenden. Zonder te somberen, met onverwoestbare vrolijkheid en fenomenaal optimisme. En dat is precies wat we zouden moeten missen als Harry er niet meer was'', zo schreef zijn collega toen Harry nog in het ziekenhuis lag te strijden voor zijn leven.


Bron: http://frontpage.fok.nl/nieuws/208920/1 ... stiet.html

http://www.doelbewust.net/portretten.php?id=8
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1151
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron