Moord op Terry Hoekman 11-April-2009

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

Moord op Terry Hoekman 11-April-2009

Postby Führer » Mon Feb 01, 2010 5:55 pm

TerryHoekman.jpg
Terry Hoekman
TerryHoekman.jpg (17.02 KiB) Viewed 5731 times

Terry Hoekman
In een drukbezocht café aan het Poolsterplein in de Rotterdam was op 11 april 2009 een talentenjacht aan de gang. Toen rond 00.45 uur de jury zich beraadde op de uitslag kwam een man met een vuurwapen binnen en begon te schieten. Hierbij raakte een persoon gewond. Volgens de politie was de paniek die in het café ontstond groot.

Vervolgens ging de schutter naar buiten, waar hij drie mensen neerschoot. Twee raakten gewond, een derde, de 46-jarige Terry Hoekman overleed ondanks reanimatiepogingen ter plekke.
Verdachte
Een voormalig agent, die toevallig in het café aanwezig was, wist de 44-jarige schutter te overmeesteren. Kort daarop kwamen agenten in kogelvrije vesten het café binnen om de schutter te arresteren.Bron: http://moordzaken.com/Terry_Hoekman
"De dader was volledig krankzinnig”Ex-politieman overmeesterde schutter door Jolande van der Graaf
ROTTERDAM - Bij de gruwelijke, dodelijke schietpartij vrijdagavond in een café aan het Poolsterplein in Rotterdam blijkt oud-politieman Richard Lengton (45) een nog veel groter bloedbad te hebben voorkomen.

Schietpartij Rotterdam

Ads door Google
Goedkope Vakantiewoningen
160.000 unieke vakantiehuizen meer keuze en klantenbeoordelingen
www.atraveo.nl
16 KG Afvallen in 4 Weken
Snel & Zonder JoJo effect Niet Goed is Geld Terug. Bestel nu!
www.RDX-ultra.nl/Afvallen
Nieuw: Tweedehands Boeken
Voordelig bestellen, thuisbezorgd en achteraf betalen. Profiteer nu!
www.bol.com/2ehands
Nadat een goede vriend van hem buiten was doodgeschoten en nog eens drie andere mannen in de kogelregen gewond waren geraakt, ging de voormalige CID-agent, die met zijn vriendin in het café op bezoek was, met gevaar voor eigen leven de schutter te lijf. Op dat moment was de moordenaar met getrokken pistool op weg naar een volgend slachtoffer.

Een half uur voor middernacht was plotseling de hel losgebroken in café Laurenshof, waar een talentenjacht voor tieners, hun ouders en opa's en oma's uit de buurt aan de gang was. “Het was erg leuk, gewoon een gezellig familiefeest met een heerlijke sfeer”, zegt Lengtons partner Angelique die in de jury van de zangwedstrijd zat.

In het bomvolle café bevond zich tevens een voor iedereen vreemde, kleine Hindoestaanse man die zich aldoor vervelender begon te gedragen. “Na een tijdje waren de mensen het zat en is deze man heel rustig buiten gezet. Daar kwam geen klap of stoot aan te pas, hij heeft hooguit een duw gekregen”, aldus getuigen.

Krap een half uur later keerde de man terug, met een duivels plan en een groot pistool. Angelique: “Opeens klonken buiten drie, vier schoten en waren oranje vlammen van een vuurwapen te zien. Terry Hoekman werd recht in het hart getroffen en is waarschijnlijk onmiddellijk overleden.”

Rolstoel

De Hindoestaanse man liep daarna volgens de aanwezigen ijskoud en met de lege blik van een krankzinnige killer het café binnen, schietend op wat hij maar tegenkwam. “Een vriend van ons, Richard van der Vegt, werd in zijn buik geraakt en zakte ineen. Een andere Rotterdamse jongen, Daniël, werd in een voet en heup geschoten. De man nam ook een jongen in een rolstoel onder vuur, hij liep een kogelwond aan zijn linkerbeen op.”

De paniek in het café was enorm. “Mensen schreeuwden in doodsnood, wierpen zich op de grond”, vervolgt Angelique. “Toen Richard van der Vegt naast ons hevig bloedend op de grond viel, gooide mijn Richard zich boven op me en beschermde me met zijn lichaam. Het leek alsof we midden in zo'n moordpartij op een school in Amerika zaten, met een dader die in willekeur mensen afmaakt. Hij liep met getrokken wapen rond, wijzend op iedereen, alsof hij iedereen wel wilde executeren. 'Waar is hij! Waar is hij!', schreeuwde hij. De schutter was op zoek naar de jongen die hem die duw had gegeven. Het was pure waanzin. Een nachtmerrie.”

Op het moment dat de schutter zijn rug naar Richard Lengton had gekeerd, kwam de oud-politieman onmiddellijk en schijnbaar zonder daarbij na te denken in actie. Met een sprong smeet hij zichzelf boven op de dader en sloeg de Hindoestaan neer met een vuistslag tegen het hoofd. Hij griste het pistool uit zijn handen en wist de man uit te schakelen door bovenop op hem te blijven zitten. Andere cafébezoekers schoten hem te hulp. Niet lang daarna drongen agenten in kogelvrije vesten het café binnen om de 44-jarige dader te arresteren.

Shock

In shock en overmand door verdriet zag de vrouw van de dodelijk geraakte Terry Hoekman (46) hoe reanimatiepogingen niet meer mochten baten. “Edith had net zelf staan zingen, iedereen had van haar optreden genoten. Luttele momenten daarna was ze er getuige van hoe haar man stief.”

Een motief voor de schietpartij is er volgens Angelique niet geweest. “Het was geen liquidatie, niemand kende die man. Het was ook geen vechtpartij, hij was gewoon buiten gezet en weggestuurd. Het was een gek die dood en verderf kwam zaaien.”

De drie gewonde mannen zijn allen geopereerd en maken het inmiddels naar omstandigheden goed.Bron: http://www.telegraaf.nl/binnenland/3690 ... ter__.html
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1155
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron