Dubbele kinder verkrachting en moord juni-2006

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

Dubbele kinder verkrachting en moord juni-2006

Postby Führer » Sun Jan 03, 2010 5:21 pm

ImageAit Oud ontkent betrokkenheid bij moord op Stacy en Nathalie
8 reacties
E-mail bericht
Bookmarken/Delen
26/05/'08 Abdallah Ait Oud ontkent elke betrokkenheid bij de moord op Stacy en Nathalie. Dat verklaarde hij op de eerste dag van zijn proces.


Maandag ging het proces tegen Abdallah Ait Oud van start voor het hof van assisen in Luik. De man wordt beschuldigd van de ontvoering van, de opsluiting van en de moord op de Luikse stiefzusjes Stacy Lemmens (7) en Nathalie Mahy (10). Hij moet zich ook verantwoorden voor de verkrachting van Nathalie. Het jonge duo verdween midden juni 2006 op een braderij.

De openbaar aanklager las de akte van inbeschuldigingstelling voor nadat de jury werd samengesteld. Vervolgens kwam de verdediging aan het woord. Abdallah Ait Oud pleitte over de hele lijn onschuldig. Wel gaf hij zijn aanwezigheid op de braderij toe. Zijn advocaat benadrukt het vermoeden van onschuld.

Gemengde verwachtingen
De families van de slachtoffers woonden de eerste dag van het proces bij. Cathérine Dizier, de biologische moeder van Nathalie, kostert verwachtingen: “De waarheid. Ik zal pas rusten wanneer ik de volledige waarheid weet.” Het valt echter te verwachten dat Ait Oud de lippen op elkaar zal houden.

Didier Mahy, de vader van hetzelfde meisje, verwacht niets van Ait Oud op het proces. “Ik zal hem ook niet aanspreken of hem vragen stellen. Alleen mensen kan je ondervragen. Hoe meer men hem smeekt iets te zeggen, hoe meer hij zich superieur zal voelen in zijn stilzwijgen.”

De zitting wordt voorgezeten door Stéphane Goux. Marianne Lejeune vertegenwoordigt het parket-generaal. Het proces zal twee tot drie weken duren.


Bron: http://www.gva.be/nieuws/binnenland/ait ... halie.aspx
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1155
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron