Discomoord op Sandra Drachten 20-April-2002

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

Discomoord op Sandra Drachten 20-April-2002

Postby Führer » Sun Jan 03, 2010 5:18 pm

Eis: 20 jaar cel voor moord na ruzie om sigaretten
Uitgegeven: 1 mei 2003 16:37
Laatst gewijzigd: 1 mei 2003 16:44

UTRECHT - De 22-jarige Utrechter J.A. heeft donderdag bij de rechtbank in Utrecht twintig jaar celstraf tegen zich horen eisen. A. zou op 20 april vorig jaar na een ruzie over een pakje sigaretten een vrouw hebben doodgeschoten en een man zwaar hebben verwond.

Tegen de 19-jarige F.A., vriend en plaatsgenoot van J.A., eiste de officier van justitie twaalf jaar celstraf. F.A. zou de schutter onder meer aan een vuurwapen hebben geholpen. Het tweetal was op de bewuste avond uit in de Utrechtse discotheek 151.

Daar kregen zij ruzie met een groepje andere aanwezigen. Het liep uit op een handgemeen, waarna de portiers de twee verdachten uit de disco zouden hebben gezet. Toen het andere groepje anderhalf uur later het pand verliet, werd er van dichtbij op twee van hen geschoten.Sandra Drachter

De 29-jarige Sandra Drachter uit Zeist overleed enkele dagen later aan haar verwondingen. Haar metgezel liep door de schoten een dwarslaesie op. De verdachten ontkennen en beriepen zich donderdag op hun zwijgrecht. Hun advocaten stelden dat de verschillende getuigenverklaringen tegenstrijdig zijn. Zij vroegen om vrijspraak.

Volgens de officier is de precieze toedracht bij de Marokkaanse gemeenschap in de Utrechtse wijk Lombok bekend, maar weigert die openheid van zaken te geven. De rechtbank doet uitspraak op 15 mei.

© ANPBron: http://www.nu.nl/algemeen/141299/eis-20 ... etten.html
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1151
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron