VooDoo moord op Daartje Fransisca 13-April-2002

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

VooDoo moord op Daartje Fransisca 13-April-2002

Postby Führer » Sun Jan 03, 2010 5:12 pm

Voodoo werd Daartje (5) fataal

AMSTERDAM - De 5-jarige Daartje Francisca uit Groningen is het slachtoffer geworden van brua, een vorm van voodoo. De 23-jarige Antilliaanse moeder en haar 22-jarige Dominicaanse vriendin hebben het meisje mishandeld totdat de dood erop volgde. Zij dachten dat het kind van een kwade geest was bezeten, die ze wilden uitdrijven. Dat heeft de politie gisteren bekendgemaakt.

De kleuter werd op 13 april levenloos in een woning aan de Wibenaheerd gevonden. De moeder en haar vriendin, die inmiddels hebben bekend, zitten vast. Beiden zullen binnenkort in het Pieter Baancentrum worden onderzocht.

Brua is een spiritualisme dat voornamelijk op de Antillen voorkomt. Deze vorm van voodoo is erop gebaseerd dat alles leeft; ook alle niet-levende dingen hebben een ziel en een geest. Vertegenwoordigers van kerken, medici, maar ook veel Antillianen en Arubanen zelf wijzen brua als tovenarij en kwakzalverij van de hand.

Hoe Daartje om het leven is gebracht, is de politie vooralsnog een raadsel. Volgens een woordvoerder heeft sectie geen uitsluitsel gegeven.Moord: http://krant.telegraaf.nl/krant/archief ... endin.html
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1151
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron