3 voudige moord op drugsdealers 26-Februari-2003

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

3 voudige moord op drugsdealers 26-Februari-2003

Postby Führer » Sat Dec 19, 2009 7:40 pm

Gisteren barstte de 41-jarige Ischa M. voor de rechtbank in Den Bosch in snikken uit. De uit Duitsland afkomstige Tsjetjeen hoorde levenslange gevangenisstraf tegen zich eisen wegens de liquidatie van drie personen in Helmond vorig jaar februari. Daarbij werden Juriaan Dehne, zijn vriend Ricardo Selder en Amar Fathi omgebracht. De drie wilden een partij van 200.000 xtc-pillen aan M. en zijn 32-jarige compaan Mehmet A. verkopen. Die besloten echter het spul te roven en de drie Helmonders dood te schieten.

Officier Robben toonde bitter weinig medelijden met de tranen van Ischa M. Hij sprak van een gruweldaad die een golf van afschuw in het hele land teweegbracht. M. zelf zei voor de rechtbank dat het allemaal niet zo gepland was maar dat het ineens zo gelopen was.

Eén van de rechters geloofde daar echter bar weinig van: ''Het maakt op mij de indruk van een doelbewuste executie. Uit onderzoek blijkt dat zij van zeer dichtbij, enkele tientallen centimeters, in hun hoofd zijn geschoten. Meneer Dehne en meneer Selder kregen nog een nekschot. Er zijn tien kogels afgevuurd. Dat beeld past totaal niet bij uw verhaal. Het lijkt er eerder op dat u zeker wilde weten dat zij dood waren.''

Ischa M. zei snikkend: ''Als u vindt dat ik mensen heb geëxecuteerd, dan mag u mij ook executeren. Ik verdien straf. Ik heb drie onschuldige mensen van het leven beroofd. Ik doe 's nachts geen oog meer dicht. Elke nacht zie ik die drie mannen voor mijn bed staan.''

Uitspraak over twee weken. De zaak tegen mededader Mehmet A. uit Duitsland volgt later.


Bron: http://frontpage.fok.nl/nieuws/39287

VONNIS: Levenslang voor hoofddadeder en werkstraffen voor 3 mededaders en opdrachtgevers
Artikel uit Eindhovens Dagblad van 26-03-2004
'Man met nietsontziend karakter'
Levenslang voor dader Brandevoortmoorden
Vrijdag 26 maart, DEN BOSCH - In ongemeen felle bewoordingen heeft de Bossche rechtbank gisteren een 41-jarige Tsjetsjeen tot levenslange gevangenisstraf veroordeeld voor de drievoudige moord in Brandevoort, op 26 februari vorig jaar. De slachtoffers waren Juriaan Dehne (30), Ricardo Selder (28) en Amar Fahti (33). Het OM had ook om een levenslange gevangenisstraf gevraagd. Gistermiddag had advocaat H. Loeffen nog geen beroep aangetekend tegen het vonnis.
De rechtbank spreekt in het vonnis over een 'zeer gewelddadige' dader, een 'goed getraind schutter met een nietsontziend karakter'. 'Met deze misdrijven heeft de man op brute en volstrekt zinloze wijze aan de slachtoffers hun kostbaarste bezit, het leven, ontnomen en is aan hun nabestaanden onherstelbaar leed toegebracht.'
De rechtbank heeft ook meegewogen dat de vriendin van slachtoffer Juriaan Dehne hen doodgeschoten in de woning heeft aangetroffen. Voor de rechtbank heeft het niet uitgemaakt dat de slachtoffers ook drugshandelaren waren en dat zij neergeschoten werden bij een (mislukte) drugsdeal.
De drugsdeal vond plaats in het huis van Dehne aan de Statenlaan in Brandevoort. De schutter had een 32-jarige Duitse handlanger bij zich. Die was niet bij de schietpartij aanwezig, maar volgens de dader heeft deze man hem wel opdracht gegeven om hen dood te schieten. De zaak tegen deze handlanger werd twee weken geleden aangehouden omdat advocaat D. Moszkowicz nog de tijd wilde hebben om een technisch rapport te lezen over het wapen dat gebruikt is.

Bodyguards

Een broer van Fahti plus twee kennissen van het drietal zouden in de Statenlaan een oogje in het zeil houden tijdens de deal met de tachtigduizend xtc-tabletten. De 'bodyguards' konden echter het huis van Dehne niet vinden en stonden in de verkeerde straat te wachten. Zij merkten pas dat er iets mis was gegaan toen ze politiewagens in de buurt zagen rijden.
De broer van Fahti is voor de handel in de xtc-tabletten en zijn aandeel in de deal in juli vorig jaar veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf. De twee andere 'bodyguards' kregen werkstraffen van 150 en 80 uur.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1151
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron