Moord op DJ Roberto Laffree 21-Februari-2004

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

Moord op DJ Roberto Laffree 21-Februari-2004

Postby Führer » Sat Dec 19, 2009 6:42 pm

ImageLagere straffen voor doodslag dj

--------------------------------------------------------------------------------

(Novum) - Twee mannen uit Arnhem zijn donderdag in hoger beroep veroordeeld tot 5,5 en vier jaar cel voor betrokkenheid bij de doodslag op de 21-jarige dj Roberto Laffree uit Westervoort. Het Openbaar Ministerie in Arnhem had zeven en vijf jaar cel geëist. Deze straffen kregen zij eerder ook door de rechtbank opgelegd. De twee zijn ook veroordeeld omdat zij als loverboys opereerden.

De rechter kwam tot een lagere straf, omdat niet bewezen werd geacht dat de veroordeelden een vooropgezet plan hadden het slachtoffer te doden. De 20-jarige Galid A., die als hoofddader wordt gezien, verklaarde dit eerder zelf ook. Hij zei ruzie met het slachtoffer te hebben gekregen omdat de dj een lening niet had afgelost. Hij zou Laffree nooit hebben willen doden. Ali D., de 24-jarige mededader, ontkende dat hij iets met de dood van Laffree te maken heeft gehad.

Het slachtoffer werkte in de Arnhemse discoteek Get In. Hij kreeg daar in februari 2004 ruzie met vier mannen over de geldlening. Hij werd door de vier meegenomen naar de IJssel bij Velp. Daar werd hij geschopt en geslagen en vervolgens het ijskoude water ingejaagd. Terwijl hij in de rivier zwom, werd hij door de vier met stokken en stenen bekogeld. Zijn lichaam werd twee dagen later gevonden. Onderkoeling is Laffree fataal geworden.

De twee donderdag veroordeelden moeten ook beide ruim drieduizend euro schadevergoeding betalen aan de moeder van het slachtoffer. De andere twee verdachten kregen eerder celstraffen van vier en twee jaar opgelegd. Zij zijn niet in hoger beroep gegaan.


Bron: http://binnenland.nieuws.nl/168905
VONNIS: 5,5 en 4 jaar cel voor moord op DJ.
Hof behandelt zaak onderkoelde dj IJssel
(Novum) - Het gerechtshof in Arnhem behandelt woensdag de zaak tegen twee mannen die worden verdacht van betrokkenheid bij de doodslag op de 21-jarige Roberto Laffree uit Westervoort. Het lichaam van de deejay werd in februari vorig jaar gevonden in de IJssel. De rechtbank heeft de twee hoofdverdachten van 20 en 23 jaar eerder veroordeeld tot zeven en vijf jaar gevangenisstraf. Zij zouden Laffree hebben gedwongen in de rivier te springen.

printstuur artikel door
Het slachtoffer werkte als dj in de Arnhemse discotheek Get In. Laffree kreeg daar ruzie met vier mannen, omdat hij een geldlening niet kon terugbetalen. Het viertal zou de Westervoorter vervolgens hebben meegenomen naar de IJssel, hem daar hebben mishandeld en vervolgens hebben gedwongen in het koude water te springen. Terwijl Laffree zwom, werd hij door zijn belagers bekogeld met stokken en stenen, stelt het Openbaar Ministerie. Het lichaam van de discjockey werd twee dagen later gevonden.

De twee andere verdachten in deze zaak zijn eerder veroordeeld tot respectievelijk vier en twee jaar gevangenisstraf. In hun vonnis is tevens meegenomen dat zij als 'loverboys' meisjes dwongen tot prostitutie.


Bron: http://www.trouw.nl/nieuws/nederland/ar ... Jssel.html
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1155
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron