Roofmoord op taxichauffeur Gerard Denz 29-Februari-2004

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

Roofmoord op taxichauffeur Gerard Denz 29-Februari-2004

Postby Führer » Sat Dec 19, 2009 6:24 pm

Getuige gezocht van moord taxichauffeur in Rotterdam
Datum nieuwsfeit: 09-03-2004
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Moord taxichauffeur

Landelijk - Op zondag 29 februari 2004, rond 00:30 uur, is de 52-jarige taxichauffeur Gerard Denz doodgeschoten terwijl hij aan het werk was op de Van Oosterzeestraat in Rotterdam.


Moord
Gerard Denz staat op de taxistandplaats op de hoek van de Nieuwe Binnenweg en de 's Gravendijkweg. Er stapt een klant in. Anderhalve kilometer verder op de Van Oosterzeestraat wordt Gerard neergeschoten. Het kan een roof geweest zijn, want de zwarte koopmansbeurs van het slachtoffer is weg.

Dader/Getuige
De man die instapte kan zeker de dader zijn. Zo niet dan is hij een heel belangrijke getuige. Deze man heeft zich nog niet gemeld bij de politie. Het is ook mogelijk dat iemand anders nog in de taxi is gestapt.

Signalement man
Zuid-Europees/Noord-Afrikaans uiterlijk; 25-35 jaar; 1.70 1.80 meter lang; slank postuur; kort zwart achterovergekamd haar. Hij droeg donkere kleding, onder andere een half lange jas.

Taxi
Gerard reed in een groene Mercedes 200 Diesel met aan de onderkant lichte kunststof stukken. Op het dak zit een bordje 'Taxiworld'.

Route
Vanaf de Nieuwe Binnenweg is hij rechtsaf gereden de s Gravendijkwal op. Bij de Mathenesserlaan linksaf en bij de Heemraadsingel rechtsaf. Waarschijnlijk bij de Vierambachtstraat linksaf. Daarna bij de Burgemeester Meineszlaan rechtsaf en ten slotte bij de van Oosterzeestraat linksaf.

Getuigen
Iemand heeft een man van mogelijk Turkse of Marokkaanse afkomst uit de taxi zien stappen op de Van Oosterzeestraat. Hij liep weg in de richting van de Burg. Meineszstraat of in de richting van de Vierambachtstraat. De taxi heeft ruim een kwartier de Van Oosterzeestraat geblokkeerd, dus waarschijnlijk is dit meer mensen opgevallen. Ook is de politie op zoek naar een fietser die langs de taxi is gefietst vanuit de tegengestelde richting. Om langs de taxi te komen moest de fietser over het trottoir.

De politie vraagt

* Wie herkent de klant die rond 00:30 uur in de taxi is gestapt op de hoek van de 's Gravendijkweg en de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam?

* Wie herkent zichzelf als de fietser die langs de taxi is gefietst op de Van Oosterzeestraat terwijl deze de weg blokkeerde?
* Wie heeft de gestolen zwarte koopmansbeurs van het slachtoffer gezien of gevonden?

* Wie heeft de taxi van het slachtoffer zien rijden tussen de taxiplaats op de Nieuwe Binnenweg en de Van Oosterzeestraat in Rotterdam?

* Wie heeft de man uit de taxi zien stappen op de Van Oosterzeestraat of heeft hem daar in de omgeving gezien?Bron: http://www.nieuwsbank.nl/inp/2004/03/09/R244.htm
VONNIS: Geen dader opgepakt voor zover bekend.

User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1155
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron