Martelmoord op Paul Epskamp 13-Januari-2005

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

Martelmoord op Paul Epskamp 13-Januari-2005

Postby Führer » Thu Dec 17, 2009 1:09 pm

ImageBende boorde in knieën van Paul Epskamp
Gepubliceerd op 17 april 2007, 17:44
Laatst bijgewerkt op 17 april 2007, 18:30
Alkmaar -
Schagenaar Paul Epskamp moest en zou zeggen waar een uit Nibbixwoud gestolen partij hasj heen was gegaan. Zijn ondervragers in een pand in Roosendaal boorden daarom meerdere gaatjes in zijn beide knieën om hem aan het praten te krijgen. Dat blijkt uit de eerste van drie rechtszaken voor de rechtbank in Alkmaar die deze week worden gevoerd tegen verdachten van de moord.

Epskamp moest in januari 2005 met twee Nederlanders en twee Marokkaanse broers meekomen. Hij werd naar een pand in Roosendaal gebracht waar de drie Nederlanders werden ondervraagd door de twee broers en drie andere Marokkanen. Uiteindelijk mochten de twee andere Hollanders vertrekken, terwijl Epskamp achter bleef. De Schagenaar werd er door de bende van verdacht een partij van een paar ton hasj, met een waarde van circa vijf miljoen euro, te hebben gestolen. Hij overleefde zijn martelingen niet en werd op 21 januari levenloos gevonden op een bouwplaats langs de A2 bij Loenersloot.

Een van de twee met Epskamp naar Roosendaal gekomen Nederlanders stond dinsdag terecht op verdenking van (medeplichtigheid aan) bedreiging, gijzeling en het met voorbedachten rade zwaar lichamelijk letsel toebrengen aan Epskamp, met de dood ten gevolge hebbende.

De 59-jarige man uit Enkhuizen zou volgens de officier van justitie hebben geweten wat er in Roosendaal zou gaan gebeuren en had geholpen de boel te organiseren. De man zou na de eerste rit op 13 januari 2005 ook nog terug zijn geweest in Roosendaal op 15 en 16 januari. De officier van justitie eiste dan ook acht jaar cel min voorarrest.

De uitspraak volgt op 15 mei.Bron: http://www.noordhollandsdagblad.nl/nieu ... 758930.ece
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1155
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron