BabyMoord op douae 30-Januari-2006

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

BabyMoord op douae 30-Januari-2006

Postby Führer » Thu Dec 17, 2009 12:50 pm

SCHOKKEND VERHAAL OVER VERSLAVING, MISHANDELING, DEPRESSIE EN VERWAARLOZING, WAAR EEN VIJF MAANDEN JONG MEISJE SLACHTOFFER VAN WERD

Het gebeurde tijdens één van haar woedeaanvallen. Ikram B. werd 'de duivel', en mishandelde het vijf maanden oude dochtertje van haar vriendin zodanig dat zij een paar dagen later overleed.

B. hoorde gisteren drie jaar en tbs tegen zich eisen. Het ging al langer niet goed met de toen 33-jarige vrouw toen ze begin dit jaar in Noord haar oppasbaby Douae hard door elkaar schudde, sloeg, aan haar hoofdhaar omhoog trok en aan de enkels heen en weer slingerde, waarbij haar hoofdje hard B.'s knieën raakte.

B. was depressief en verslaafd aan cannabis en ze had vaak woede-uitbarstingen. Ze was agressief jegens haar eigen drie kinderen, en een gezinsvoogd van Jeugdzorg hield reeds toezicht op de situatie. B. deed al eens, hoogzwanger, een zelfmoordpoging.

En B., die zelf zowel door familie als door partners ernstig werd mishandeld, kon geen nee zeggen, omdat ze graag door iedereen aardig werd gevonden. Dus stemde ze steeds toe op te passen op Douae, het eerste kindje van haar vriendin. Die werkte zes dagen per week, in de hoop zo genoeg inkomen bij elkaar te schrapen om haar man in Marokko in aanmerking te laten komen voor een verblijfsvergunning.

Ook op de ochtend van 27 januari van dit jaar werd Douae bij B. gebracht, hoewel B. tegen de moeder had gezegd dat het slecht uitkwam. Zij moest naar verplichte Nederlandse les. ''Maar zij bleef maar zeggen alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft,'' aldus B. B. stalde de baby vervolgens tijdens de les bij een vriendin.

Die hele gang van zaken leverde haar een flinke dosis stress op, die in de loop van de dag enkel toenam. Weer thuis maakten haar kinderen veel ruzie. Ze schreeuwden, het huis was een rotzooi. ''Iedereen huilt, iedereen zeurt,'' zei B. gisteren. De vrouw was vrijwel de hele zitting aan het huilen; Douaes moeder zat in de zaal.

Toen Douae tot twee keer toe haar flesje had geweigerd, werd B. 'een andere ik'. Ze kreeg warme oren, een bonzend hoofd - zoals altijd bij een woedeaanval. ''Ik ben helemaal de controle kwijtgeraakt.''

In de rechtszaal was gisteren een opname te zien van een politieverhoor. Daarin doet B. met een pop voor hoe ze Douae mishandelde. Ze stopte toen de baby niet meer huilde. Het meisje was bewusteloos geraakt door de klap van haar hoofd tegen B.'s knie.

B. probeerde Douae nog bij te brengen door wat water op haar gezicht te sprenkelen, maar toen dat niet werkte, rende zij, op haar pantoffels, naar de huisarts. Die reed vervolgens met de baby en B. naar het ziekenhuis. Een paar dagen later overleed Douae, onder meer door hersen- en darmletsel.

B., die eerst had gezegd dat het kindje was flauwgevallen, bekende later. Haar kinderen zijn ondergebracht in pleeggezinnen.

Aanklaagster J. de Boer stelde dat sprake is van doodslag. Weliswaar wilde B. niet dat het meisje zou overlijden - 'en haar spijt komt uit de grond van haar hart' - maar zij had wel van te voren kunnen weten dat haar handelingen daarop zouden kunnen uitlopen.

De Boer noemde het een 'wonder' dat het bij B., gezien haar problematische achtergrond, niet eerder tot een geweldsuitbarsting met zulke gevolgen was gekomen. B. lijdt onder meer aan een ernstige persoonlijkheidsstoornis, veroorzaakt door verwaarlozing, agressie en gevoelens van onveiligheid in haar jeugd. Ze is sterk verminderd toerekeningsvatbaar.

De Boer meende bovendien dat B. de baby al eerder had mishandeld. Bij sectie bleek dat het meisje ook ouder hersenletsel had, maar het is niet duidelijk wanneer dat is toegebracht. B. heeft wel toegegeven dat zij Douae een paar dagen voor het incident in haar bedje heeft gegooid.

Advocaat M. van Riet voerde aan dat niet onomstotelijk is vast te stellen dat het incident van 27 januari tot de dood van het meisje heeft geleid. Zij stelde dat zij al ziek was, door het eerdere letsel, waarvan het echter de vraag is wanneer zij het heeft opgelopen. Bovendien kan het darmletsel zijn veroorzaakt door het inbrengen van een maagsonde in het ziekenhuis.

Zij wees er verder nog op 'zonder haar te willen beschuldigen', dat Douaes moeder ook een verantwoordelijkheid had. ''Zij moet hebben geweten van de hoeveelheid joints en de zelfmoordpogingen.''

\

Bron: http://forums.marokko.nl/archive/index. ... 31732.html
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1155
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron