Eddy Wind vermoord op 1-Juli-1998

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

Eddy Wind vermoord op 1-Juli-1998

Postby Führer » Wed Dec 16, 2009 5:53 pm

ImageEddy Wind

Amsterdam, 1 juli 1998

Voor iedereen een gewone zomerse dag. Zo ook voor fietsenmaker Eddy Wind. Helaas, niets is minder waar. Alles wat Eddy op die dag doet, doet hij voor de laatste keer...
Door Mark Kolen

Terwijl het Nederlands elftal zich opmaakt voor de kraker tegen Argentinië tijdens het WK-voetbal, worden in het Amsterdamse Watergraafsmeer twee fietsenmakers neergestoken. Zomaar. Zonder pardon. Ton Hol overleeft het drama ternauwernood. Eddy Wind, die zijn zwaar gewonde baas te hulp snelt, moet zijn heldendaad met de dood bekopen...

Het loopt tegen sluitingstijd in het Amsterdamse Tweewielercentrum Oost. Plotseling verschijnt Noureddine A. in de deuropening van de fietswinkel. Hij wil dat de band van zijn scooter vervangen wordt. Eigenaar Ton Hol zegt dat hij daar op die dag geen tijd meer voor heeft. De toon waarop de 58-jarige Hol dat zegt bevalt Noureddine A. helemaal niet. Ja, en dan rest maar één ding... Tenminste, voor een gek!

De 23-jarige Marokkaan slaat compleet door. Hij pakt een 25-centimeter groot mes onder zijn T-shirt vandaan en steekt Hol in de buik. De zwaargewonde man strompelt de winkel in en roept om hulp. Eddy Wind en twee collega's stormen naar buiten om de messentrekker te grijpen. Eddy heeft daarbij een driepotige fietsenstandaard in zijn handen. Volgens Noureddine wil Eddy hem daarmee slaan.

De Marokkaan bedenkt zich geen moment, hakt op Eddy in en brengt hem een 19-centimeter diepe wond toe. Eddy's linkerlong en hart worden geraakt. Een spoedoperatie mag niet meer baten. Eddy sterft enkele uren later op de operatietafel. De chirurgen kunnen nog wel het leven van Ton Hol redden. Hols dikke en dunnen darmen werden doorboord. Een litteken van zo'n 25 centimeter zal hem elke dag weer aan deze verschrikkelijke gebeurtenis herinneren... Noureddine A. weet te ontsnappen, maar meldt zich een uur later op het politiebureau.

Op 30 december veroordeelt de rechtbank in Amsterdam de moordenaar tot 10 jaar gevangenisstraf. Noureddine hoort het emotieloos aan. "Ik ga in hoger beroep", schreeuwt hij als hij wordt afgevoerd. Zijn raadsman is daar niet blij mee.

De familie van Eddy had stiekem op tbs gehoopt. Mocht Noureddine in hoger beroep gaan dan kan hij alsnog tbs aan de broek krijgen. Dat zou kunnen betekenen dat hij langer vast komt te zitten dan de 10 jaar die hij nu achter de tralies moet doorbrengen. Trouwens, het ziet er naar uit dat de moordenaar al na 7 jaar (bij goed gedrag) kan vrijkomen.

De officier van Justitie heeft echter geen tbs geëist aangezien de psychiatrische rapporten daar niet om vroegen. Een beetje merkwaardig is dat wel. Deze rapporten reppen immers over een anti-sociale persoonlijkheidsstoornis, een brein dat niet door enig geweten wordt gehinderd, gebrekkig zelfinzicht en absoluut geen gevoel voor verantwoordelijkheid. En dan toch geen tbs? Nee, zeggen de psychiaters in koor. Deze man is te ver heen. De kans op een succesvolle behandeling is te klein.

Maar zij vermelden ook dat de kans op herhaling zéér groot is. Leuk om te weten dat over een kleine zeven jaar een zwaar gestoorde, gewetenloze moordenaar opnieuw de straten afschuimt...Bron: http://www.schooltv.nl/eigenwijzer/inde ... tem=496338
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1155
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron