Moord op Thijs Geers 08-September-2007

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

Moord op Thijs Geers 08-September-2007

Postby Führer » Mon Dec 14, 2009 8:23 pm

dinsdag 6 januari 2009

20 jaar en TBS voor gek Carlos H. in Bijlmoordzaak

Carlos H. (m) tijdens zijn arrestatie
Het gerechtshof in Den Bosch heeft dinsdag twintig jaar cel en tbs met dwangverpleging opgelegd aan de Amerikaan Carlos H (42).
thijs geers.jpg
thijs geers
thijs geers.jpg (16.4 KiB) Viewed 4640 times

Hij sloeg op 8 september 2007 op het station in Roosendaal de 22-jarige student Thijs Geers uit Bergen op Zoom met een bijl dood. Tegen H. was vijftien jaar en tbs geëist, dezelfde straf die de rechtbank in Breda hem eerder oplegde.

De moord gebeurde om half acht 's avonds op het NS-station in Roosendaal. Het slachtoffer zat in de verder verlaten wachtruimte van perron 3-4 op een bankje niets vermoedend een frietje te eten toen hij van achteren werd aangevallen. ,,Hij zat precies in de juiste positie,’’ zou H. later verklaren. H. sloeg met de bijl vijfmaal in op het hoofd van zijn slachtoffer. Geers had geen schijn van kans.

De Amerikaanse randdebiel wilde een daad stellen tegen de Amerikaanse onderdrukking van onder andere de Latijns-Amerikaanse bevolking. Met het doden van een mannelijke burger uit een NAVO-land is dat volgens hem gelukt.


Thijs Geers
H. had aanvankelijk het plan een commando van de kazerne in Roosendaal te vermoorden, maar dat mislukte (zie beneden). Uiteindelijk koos hij een willekeurige jongeman uit, die in zijn ogen ''geschikt zou zijn om in militaire dienst te gaan''.

De verdachte vocht zijn eerdere veroordeling aan omdat hij geen tbs wil. De tbs-maatregel betekent volgens hem dat hij slechts deels verantwoordelijk wordt gehouden voor zijn daad en H. wil de volle verantwoordelijkheid nemen. Deskundigen vermoeden dat de Amerikaan aan een waanstoornis lijdt.

Het hof rekent het H. zwaar aan dat hij, om aandacht te krijgen voor zijn politieke overtuiging, een willekeurig slachtoffer op ''beestachtige wijze'' ombracht. Uit zijn handelwijze spreekt een grote mate van genadeloosheid en lafhartigheid, oordeelt het hof.

Ook heeft H. geen berouw getoond, concluderen de raadsheren, integendeel. Het hof haalt daarvoor een schriftelijke verklaring van de Amerikaan aan waarin hij zegt dat als ''ik vandaag word vrijgelaten (...) zou ik de eerste mannelijke soldaad die ik zag, doden''.

Het hof vindt daarom eigenlijk dat H. een levenslange gevangenisstraf zou moeten krijgen. Maar deze straf is anderzijds onmenselijk omdat de verdachte aan een ziekelijke stoornis lijdt, vinden de rechters.

Omdat de Amerikaan een groot gevaar voor de samenleving vormt, mag er pas met zijn tbs-behandeling worden begonnen als hij twee derde van zijn straf heeft uitgezeten. Dit om te voorkomen dat hij voor die datum in het kader van proefverloven buiten de muren van de gevangenis komt.

Een mooie uitspraak: 20 jaar is beter dan 15 jaar. Ik had hem echter liever met levenslang gezien. Het feit dat dit onmenselijk zou zijn ivm zijn ziekelijke stoornis snijdt m.i. geen hout omdat H. zelf van zijn TBS af wil omdat hij de volledige verantwoordelijkheid wil dragen.Bron: http://pasteurella.blogspot.com/2009/01 ... -h-in.html
VONNIS:carlosh.jpg
Carlos h
carlosh.jpg (14.68 KiB) Viewed 4640 times
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1155
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron