Roofmoord op c.Rauti 23-Oktober-1994

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

Roofmoord op c.Rauti 23-Oktober-1994

Postby Führer » Mon Dec 14, 2009 7:18 pm

Artikel uit Haagsche Courant van 21-08-2002 DEN HAAG De 43-jarige Mustafa I., die december vorig jaar tot acht jaar cel werd veroordeeld voor de moord op C. Rauti, gaat tegen zijn straf in hoger beroep. Vrijdag dient de zaak voor het gerechtshof in Den Haag.
De geboren Roemeen ontkent dat hij schuldig is aan de dood van Rauti. Hij zou op 9 december 1994 weliswaar in de woning van het slachtoffer zijn geweest en een stroomstok bij zich hebben gehad, maar Rauti heeft hij volgens eigen zeggen niet aangeraakt.
De rechtbank dacht daar anders over en veroordeelde Mustafa I. op 29 december 2001 tot acht jaar cel. De straf was gelijk aan de eis van de officier van justitie.
I. werd pas vorig jaar veroordeeld, omdat hij zeven jaar uit handen van de politie had weten te blijven. Uiteindelijk leverde Canada de Roemeen aan Nederland uit. Eerder werden al twee medeverdachten tot celstraffen van vier en vijf jaar. Twee andere mededaders zijn in Roemenië veroordeeld tot straffen van zestien en zeventien jaar.
De 53-jarige Rauti, evenals zijn moordenaars in Roemenië geboren, werd op 9 december 1994 dood aangetroffen in zijn woning aan de Hardenbroekstraat (Morgenstond). Het slachtoffer was al op 23 oktober om het leven gebracht. Zijn lichaam verkeerde dan ook in verregaande staat van ontbinding. Rauti was door verwurging en een steekwond boven het hart om het leven gekomen.
Mustafa I. en zijn vier kornuiten waren op de dag van de moord naar de woning van het slachtoffer gereden. Ze wilden het slachtoffer niet alleen beroven van enkele spullen, die grotendeels van diefstal afkomstig waren, maar hem ook een lesje leren.
Rauti was een schijnhuwelijk aangegaan. Hij had daar veel geld voor gekregen van een illegaal in Nederland verblijvende Roemeen die echt met de vrouw was getrouwd. Deze man liet zich tijdelijk van haar scheiden en zou weer met haar huwen zodra zij asiel had gekregen. Rauti weigerde het geld terug te geven toen de asielaanvraag van de vrouw werd afgewezen.
Volgens Mustafa I. en zijn mededaders was het nooit de bedoeling geweest Rauti van het leven te beroven.btls-d btls-sl
Aandacht Doet Spreken.nl
Nabestaanden kunnen wijzigingen of waardige teksten en foto's laten toevoegen op deze i.m. pagina.

Bij verzoek tot verwijdering of invulling van een pagina is identificatie en toelichting gewenst.
Bron: http://www.aandachtdoetspreken.nl/slach ... .Rauti.asp
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1151
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron