www.extreem-rechts.nl - Registration

Door lid te worden van www.extreem-rechts.nl, begrijpt en accepteert volledig dat deze website voor de rechts denkende geest is en dat linkse criminelen niet op deze site thuis horen. Ook begrijpt u dat deze website content bevat de als schokkend en oog openend kan zijn omdat vele dingen uit het rechtse politieke spectrum systematisch gesensureerd wordt in de Nederlandse media.U zal deze inhoud tot u nemen en zoveel mogelijk mensen bekeren tot het rechtse gedachtegoed, of gewoon uw steentje bijdragen door wat inhoud bij te dragen die u erg belangrijk vindt om uw medemens te informeren over het linkse kwaad in dit landje.

Vanwege de vele registraties van bots en ongewenste gebruikersnamen is het helaas nodig om nieuwe gebruikers een vraag te stellen die met JA of NEE beantwoord dient te worden.
Dit forum is bedoeld om informatie aan te bieden aan mensen met een rechtse kijk op Nederland en ook de hele wereld. We hopen dat u belangrijke informatie post en dit forum verrijkt met rechtse informatie waar andere mensen van kunnen leren. We vinden het echter ook zeer belangrijk dat deze website overzichtelijk blijft en behouden ons dan ook het recht voor om berichten en forums zonder enige reden te verplaatsen/verwijderen als deze niet in de juiste forum staat of gewoon weg niet op deze website thuis hoort.

U accepteert dat u geen materiaal post wat tegen de Amerikaanse of fascistische controleer zieke Nederlandse wet is, ook accepteert u dat u begrijpt dat deze website schokkende beelden en teksten bevatten die niet geschikt zijn voor onnozelen, minderjarigen en mensen met een gelimiteerd vooruitziende blik. Bij het accepteren van deze gebruikersovereenkomst accepteert u dat alle text en informatie die up post in de database wordt opgeslagen en voor onbepaalde tijd zichtbaar zal zijn op het wereldwijde web weest u daarom ook voorzichtig met het posten van persoonlijke data. En dat de administratie van de website www.extreem-rechts.nl niet verantwoordlijk te houden voor schade die mogelijkerwijs zou kunnen ontstaan door een hack aanval.

 
cron